Lira ResidenceComplex rezidential

Finisaje

Toate apartamentele si garsonierele dispun de finisaje de calitate, tavane placate cu carton gips, tencuieli acrilice si placari ceramice, instalatii sanitare si electrice executate la norma. Spatii interioare si exterioare placate cu granit. Tamplarie cu geamuri termoizolant.

Dotari

Toate apartamentele si garsonierele dispun de centrale termice individuale, sistem de aer conditionat cu evacuare de condens direct in sistemul de canalizare. Contorizari individuale la utilitati – apa, curent electric si gaze. Retea electrica realizata din materiale de ultima generatie. Fiecare apartament si grasoniera dispune de retea multimediala incorporata: cablu TV, internet, telefonie.

Calitate

Imobilele sunt construite pentru a avea un grad inalt de siguranta seismica. Construite din cadre si structura de beton armat si caramida sau BCA. Izolatie fonica si termica la norme europene. Finisajele sunt realizate cu materiale de calitate pe baza acrilica.

Ambianta

Complexul dispune de proiect de amenajare exterioara cu alei asfaltate, spatii verzi, iluminat propriu si parcari exterioare, teren de sport, spatii de joaca pentru copii, locuri de promenada si pista pentru biciclete.

Siguranta

Incinta complexului rezidential va fi imprejmuita, sistem de supraveghere pe timp de noapte si paza specializata 24/24, usi de intrare in incinte cu sistem automat de inchidere. Garaje individuale dotate cu usi automate.

Facilitati

Din 2013 in incinta ansamblului rezidential se va deschide un supermarket. Mijloace de transport: Linia RATC 51, 48; Maxi TAXI: 305, 30, 312

Cheltuieli reduse

Contorizarea individuala a consumului de apa si gaz va da posibilitatea controlului total al cheltuielilor de intretinere, in sprijinul dumneavoastra noi am realizat izolatia termica de cea mai buna calitate.

 

Complex Lira - Constanta. Copyright©2013 Toate drepturile rezervate.
Continutul prezentat in aceasta pagina este proprietatea Global Invest.
Go to Top